O Izbie
Zadania Izby
Zarząd
Historia Izby
Adresy i Kontakty
Nauka Zawodu
Lista Zawodów
Egzamin Czeladniczy
Egzamin Mistrzowski
Nauka i Praca
Struktura Terytorialna
Cechy Rzemiosł
Spółdzielnie Rzemieślnicze
Działalność Izby
Aktualności
Kursy i szkolenia
Egzaminy
Porady prawne
Ochrona środowiska
Informacje
Aktualności - Archiwum
Z Historii Rzemiosła
Dokumenty
Wydawnictwa
Projekty
Platforma EWR
Pokaż Swoje Kwalifikacje 2
Innowacje Rynku Pracy
Przyszłoœć Edukacji Zawodowej
 

Informator
Rok 2008

Napisz do nas

 
 Jesteś naszym  077457  gościem. Dzisiejsza data:  25.02.2021  

SZKOLENIE BRANŻY SPOŻYWCZEJ NA TEMAT SYSTEMU HACCP

10 lutego 2004r o godz. 8.30 w tut. Izbie odbędzie się bezpłatne spotkanie edukacyjne dla firm branży spożywczej, zobowiązanych do wdrażania systemu HACCP. W programie szkolenia:

  • prezentacja i zasady systemu HACCP,
  • zagrożenia zdrowotne żywności,
  • warunki do wdrażania systemu i etapy wdrażania,
  • przykład zastosowania systemu.

Zainteresowanych szkoleniem prosimy o imienne zgłoszenie do dnia 6 lutego br. tel. 7463-141.

Zamieszczono dnia:

... powrót



Izba Rzemieślnicza i Przedsiębiorczości w Białymstoku
ul. Warszawska 6, 15-950 Białystok, tel. 74-35-403
Wydawca serwisu: Podlaskie Biuro Internetowe